Laden Evenementen

Zaalverhuur Leeuwarden: Danscentrum Saco Velt

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Leeuwarden? Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Danscentrum Saco Velt is dé perfecte ruimte voor iedere feestelijke gelegenheid. In onze bijzondere zaal wordt uw feest er één om nooit te vergeten!

Uw unieke feestlocatie in Leeuwarden:
√ grote, sfeervolle zaal
√ ideaal voor een trouwerij of bedrijfsfeest
√ catering en (live) muziek kan door ons geregeld worden
√ geschikt voor groepen tot 300 personen

De locatie: voormalige Joodse synagoge
Danscentrum Saco Velt is gesitueerd in een voormalige Joodse synagoge, ideaal gelegen in de binnenstad van Leeuwarden en twee minuten wandelen vanaf de parkeergarage. De locatie beschikt over een grote, unieke feestzaal op de begane grond. De ruimte is zeer sfeervol ingericht, met een grote dansvloer en een waanzinnige kroonluchter aan het plafond. Deze is speciaal ontworpen door de Friese architect Abe Bonnema en bevat 130 lampjes, waardoor er een romantische sfeer gecreëerd wordt binnen ons monumentale pand. Rondom de zaal, op de eerste verdieping, bevindt zich een galerij. Vanaf deze plek kijkt u uit op de grote dansvloer.

Perfecte zaal voor uw trouwerij of bedrijfsfeest
U bent op zoek naar een unieke trouwlocatie, of wilt een zaal huren voor uw jubileum, personeelsfeest, receptie of promotiefeest? Dan is de sfeer van de ruimte voor zo’n unieke gelegenheid natuurlijk erg belangrijk. Of u nu een zakelijke receptie houdt of uw bruiloft viert met vrienden en familie, in onze accommodatie wordt uw feest gegarandeerd een succes. Uw gasten zullen zich het feest nog lang herinneren en vaak zien wij dan ook dat juist deze mensen terugkomen voor het afhuren van deze schitterende locatie.