Hallo lieve leden,

 

Eindelijk goed nieuws, we mogen weer open!

Na weer een aantal maanden gesloten te zijn geweest, gaan wij vanaf morgen zaterdag 15 januari weer van start met de lessen volgens ons reguliere lesrooster (Zie: www.sacovelt.nl/lesrooster )

Samenvatting maatregelingen:

Helaas moet de horeca dicht blijven. Zolang die maatregelen worden gehandhaafd, zorgen wij ervoor dat jullie in de pauze een glas water bij de bar kunnen ophalen. Wij doen met het team ons uiterste best om de lessen op een zo’n veilig mogelijke manier te organiseren. Denk aan ons goede ventilatiesysteem, waardoor er eigenlijk in de buitenlucht wordt gedanst. Jullie zijn welkom met een geldige QR-code of negatief testbewijs (vanaf 18 jaar).

 

In deze mail hebben we ook nog een tweetal feestelijke mededelingen!

Sinds 1 januari 2022 is Niels Huizinga nieuwe vennoot geworden van de dansschool en zal hij de dagelijkse leiding binnen de school overnemen van Saco. Wees gerust, jullie zullen Saco nog vaak genoeg tegenkomen!

Samen met het team kijken wij er in elk geval naar uit om er een swingend 2022 van te maken.

 

Daarnaast is er in 2022 sowieso reden voor een aantal festiviteiten, want de dansschool bestaat dit jaar 40 jaar! Hierover volgt uiteraard later meer informatie, maar online op Instagram en Facebook zijn we al gestart met de Crazy40!

Willen jullie ook mee doen? Klik dan voor de uitleg hier: www.instagram.com/teamsacovelt

 

Ondanks dat 2021 een bijzonder jaar voor ons was, hebben we toch nog veel beleefd, zie hier het jaaroverzicht van 2021: www.youtube.com/watch?v=qWMOPSLyVn0&t=12s

 

Tot snel op jullie eigen lesuur!

 

Met vriendelijk dansgroet,

 

Team Saco Velt