Update 30 april 2020

Lieve dansers,

In onze laatste mail hebben wij aangegeven dat wij hoopten na de meivakantie weer te kunnen beginnen. Helaas is dit niet het geval.

Wel zijn we druk bezig om onze beginnersclub (vrijdag 15:00 – 16:00 tot 13 jaar) zo snel mogelijk te laten starten.  (ontvangen een deze dagen vond ons een aparte mail)

Voor de leden van 13 jaar en ouder liggen de plannen ook klaar en hopen we spoedig op groen licht!

Wij houden jullie op de hoogte door middel van onze mails.

Mochten jullie van iemand weten dat die onze mails niet ontvangt dan kunnen jullie deze mail doorsturen of deze persoon een mail laten sturen naar dit emailadres, laatstgenoemd heeft onze voorkeur zodat wij onze mailinglijst up-to-date kunnen houden.

In onze vorige mail hebben wij aangegeven wij filmpjes hebben gemaakt voor jullie groep met daarin de passen die jullie dit seizoen hebben geleerd. Wanneer hier belangstelling voor is, beantwoord dan deze mail met daarin jullie naam en niveau, zodat wij jullie een link kunnen sturen naar de video.

Wij vinden het ontzettend jammer dat we jullie nog niet kunnen zien, maar staan te popelen om weer te beginnen met de danslessen. Hopelijk tot snel en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Team Saco Velt