Hallo Leden van Danssportcentrum Saco Velt.

 

Wij hopen dat jullie in goede gezondheid verkeren. Het is een bizarre tijd, een tijd waarin we meer dan ooit merken dat we sociale wezens zijn. Net als iedereen hopen wij op een snelle ommekeer van de huidige situatie, terug naar het knuffelen, handen schudden en natuurlijk het met elkaar dansen!

Opnieuw werden wij dinsdag als land toegesproken door onze premier met nieuwe maatregelen die ook van invloed zijn op ons als dansschool.

Via onderstaande link kunnen jullie onze persoonlijke boodschap bekijken waarin wij nog het een en ander uitleggen over de dansschool met betrekking tot de nieuwe maatregelen

https://youtu.be/tBZRTdgITQI

Volgens de nieuwe regel zouden wij als dansschool op 28 april onze deuren weer mogen openen. In de praktijk betekent dat voor ons na de meivakantie. Op zondag 10 mei hopen wij van harte weer te kunnen starten met alle lessen. Jullie hebben op Instagram en Facebook al kunnen lezen dat wij ook het diplomadansen hebben uitgesteld. De nieuwe data zullen zijn zondag 21 juni t/m vrijdag 26 juni. Er verandert niets aan jullie eventuele indeling en de locatie.

 

Wij hebben de afgelopen 2 weken absoluut niet stilgezeten! Als jullie onze Facebook @sacovelt en/of Instagram @teamsacovelt in de gaten heeft gehouden hebben jullie al een aantal leuke foto’s voorbij zien komen.

 

In de afgelopen weken hebben wij ook speciaal voor jullie de nodige video’s opgenomen. Op deze video’s laten wij de passen zien die jullie in het afgelopen seizoen hebben geleerd. Alle opnames zijn natuurlijk “coronaproof” (video’s voor de scholieren zijn nog niet af, wel bijna)

Jullie kunnen deze gebruiken om thuis je passen even door te nemen zodat wanneer wij jullie weer in de dansschool mogen verwelkomen alles nog lekker in de voeten zit.

Wanneer jullie hier belang bij hebben kunnen jullie mailen naar: team@sacovelt.nl. Vermeld dan even je naam en niveau. Vervolgens ontvangen jullie van ons een link naar de video van het betreffende niveau. Deze video is alleen voor leden en wij zouden het waarderen dat jullie deze niet met anderen delen.

 

Blijf gezond en wij hopen jullie vanaf zondag 10 mei weer te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Saco Velt