(Clubs voor volwassenen uitgesteld tot 15 november, clubs voor scholieren gaan wel door)

Beste leden,

Wij hebben de mogelijkheid om open te blijven dankzij alle maatregelen die wij treffen, daar zijn wij ontzettend trots op. Toch nemen wij het besluit om de start van het nieuwe seizoen voor de clubs van volwassenen uit te stellen, omdat er zoveel onzekerheden zijn. Ondanks het feit dat wij beseffen dat dansen goed is voor de fysieke en geestelijke gezondheid, willen wij dat veiligheid centraal staat, zowel voor jullie als voor ons.

Wij volgen de overheid en willen daarom starten de volwassenen met het nieuwe seizoen vanaf zondag 15 november. Omdat voor de scholieren andere restricties gelden en de scholen gewoon open zijn starten de scholieren wel zoals gepland na de herfstvakantie (vrijdag 23 oktober en zaterdag 24 oktober 2020). Het spreekt voor zich dat de incasso’s pas zullen starten wanneer wij beginnen met de lessen.

Het is voor ons uiterst belangrijk dat jullie je bij ons veilig voelen. Dit alles is voor ons een hele moeilijke maar weloverwogen beslissing geweest. Wij hopen daarom op jullie begrip en geduld.

Liefs team Saco Velt

 

PS: Mochten jullie je door omstandigheden nog niet hebben ingeschreven voor het nieuwe seizoen dan kan dit via onze website