(Clubs voor volwassenen uitgesteld tot medio januari 2021, clubs voor scholieren gaan wel door)

Beste leden,

Ook deze keer moeten wij met een teleurstellend bericht komen voor de 18 plussers.

In de vorige mail gaven wij aan dat wij, ondanks het feit dat we alles goed hadden georganiseerd en open zouden kunnen zijn, toch hadden besloten om dat niet te doen i.v.m. te veel onzekerheden. Dat blijkt nu een goede beslissing te zijn geweest, want groepslessen voor volwassenen zijn de komende twee weken verboden en daarna, als alles gaat zoals men denkt, komen we weer tot medio december in de situatie waarin we nu zitten.

Om deze reden melden wij dan ook, met pijn in ons hart, dat de dansschool voor volwassenen pas na de kerstvakantie voor danslessen weer open gaat, tenminste als dat dan wél mogelijk is. Toch onderzoeken wij wel de mogelijkheid om dit najaar wat oefenuurtjes (APK)  te organiseren.
De lessen zullen dan starten medio januari 2021. Dat vinden wij allemaal heel vervelend, want ook de dansschool als bedrijf komt onder druk te staan, maar dat mag nooit een reden zijn om de veiligheid/gezondheid van iedereen te ondermijnen. Wij weten als geen ander dat dansen/bewegen goed is voor fysiek- en geestelijk welzijn , maar de risico’s zijn gewoon te groot.

Ook nu is dit weer een weloverwogen beslissing geweest. Nogmaals, we willen dat iedereen zich veilig voelt en willen via deze weg ook iedereen hartelijk danken voor alle lieve en hartverwarmende mails die wij hebben ontvangen na ons vorige bericht.

Liefs team Saco Velt

PS: Scholierenclubs van de zaterdag krijgen aparte informatie van ons.